Jdi na obsah Jdi na menu
 


Specialisti

29. 6. 2013
 
Sky je král Eraklyonu, dříve princ a dědic trůnu. Jeho matka je Samara, která byla královnou Eraklyonu do té doby, než se Bloom provdala za Skye. Jeho otec je Erendor, královský Otec Eraklyonu, který se vzdal trůnu ve prospěch Skye.
 
Měl snoubenku, princeznu Diaspro. Ale rozešel se sní, protože miluje Bloom. Má silný smysl pro povinnost, která ho občas dostává do sporů s Bloom a Rivenem. Je známý jako skvělý šermíř. Ovládá dlouhý modrý meč, a taky používá modrý štít, boomerang a létající prkno. Zná i lukostřelbu.
 
Sky je silný Skandinávec s blond'atými vlasy po ramena a jeho oči jsou modré.
 
Brandon je Skyův šlechtic a osobní strážce. Je to kluk Stelly. V první řadě je představen jako Sky, ale později připustí, že lhal a jeho jméno od té doby je Brandon.
Brandon je vysoký, pohledný mladý Arab s tmavou pletí, tmavě hnědými vlasy a očima. Jeho široká ramena a velmi silná stavba těla jsou jeho pýchou a radostí. Jednou byl přistižen, jak se obdivuje v zrcadle.
 

 
Nabu je Laylin kluk, který se objevuje na konci 3. řady.
Nabu je svalnatý Hait'an- čaroděj z Tides. Je známo, že je z nejbohatší rodiny na Tidesu a své dětství prožil osaměle jako Layla. Spoustu času se učil bojové triky od svých strážců. Také je známo, že se učil mnoho těžkých kouzel. Když byla svatba s Laylou připravena, umanul si, že si ji prozatím nechce vzít a utekl z domova. Rozhodl se, že by se nejdřív rád dozvěděl, jaká je Layla ve skutečnosti. A tak začal po nějakou dobu tajně pozorovat Winx.
Nabu není Specialista, je čaroděj. Jeho zbraní jsou magické předměty, které zesilují jeho magické schopnosti.


 
Helia je ze Specialistů nejvyspělejší. Miluje psaní básní a kreslení. Nebojí se dělat důležitá rozhodnutí, i když s ním jeho přátelé nesouhlasí. Nebojí se nahlas vyslovit svoje myšlenky a nápady.
Jeho strýc je Saladin, ředitel školy Rudá Fontána. Byl nejlepším studentem Rudé Fontány předtím, než ji opustil a šel na školu umění. Znovu se připojil k Rudé Fontáně druhý rok a stal se členem Skyova týmu. Stal se Flořiným klukem na konci 2. řady.


 
Timmy miluje techniku a létající lodě Rudé Fontány. Je to kluk Tecny. Je roztomilý a ve 2. řadě je velmi stydlivý, aby řekl Tecně o svých citech.
Timmy je hubený francouzský kluk se světle hnědými vlasy, nosí brýle, je vysoký. Má malé oříškové oči a střední tón pleti. Jeho stavba těla není tak svalnatá jako u ostatních v 1. řadě. Nicméně, to se trochu změnilo, jeho paže jsou o něco svalnatější.

 
 
 
Riven byl studentem Rudé Fontány a Skyův největší protivník. Je to kluk Musy.
Riven se zprvu postavil na špatnou stranu a má problémy s vyjadřováním svých emocí a pocitů, které ho děsí. Vyrůstal sám, takže žije podle svých vlastních pravidel. Riven nedůvěřuje holkám, protože ho jeho mamka opustila, když se narodil. Je velmi soutěživý.
Má fialový štít a červený meč. Je taky dobrý ve všelijakých sportech. Některé postavy ho vidí jako odvážlivce, chytrého a citlivého kluka. Ze Specialistů je nejmladší.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář