Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pixie,Love&Pet a Selkies

29. 6. 2013
Fialka je Pixie portálů, a tak zná její cestu kamkoliv. Lockette nejen pomáhá Bloom najít cestu fyzicky, ale i citově, jak se snaží objevit její pravou rodinu.V season 3 se zdá, že nemá ráda prince Skaye.Má zelenou květinovou sponku do vlasů, která přechází do žezla, která pomáhá víst lidi správným směrem.
Amore je Pixie lásky.Její citlivá povaha se odráží v jejím vzhledu růžové-červené vlasy, tekoucí růžové šaty a květinové dekorace.Jejím úkolem pomáhat Stelle je : Aby se rodiče vrátili k sobě.Ona je Stelli.Amore připomíná Stellu, co je v životě opravdu důležité: LÁSKA.Amore je víra v lásku jako krásné, a Stella láska pro krásu, navzájem dokonale doplňují.
Pískle je dítě Pixie Sweet spánku, který nemůže se proměnit v žádnou noční můru.Piff není schopen mluvit (a tak se většinou komunikuje přes Digit) a závisí na Aisha , aby vždy zůstala po jejím boku (nebo v její kapuci). Piff téměř vždy spí, a je perfektní zápas pro neklidné Layla, který často hází a otáčí ve spánku kvůli noční můry. Aisha a Piff mají velmi úzkou vazbu, jak Aisha musí Piff fungovat, a naopak.
Chatta je Pixie tlachání, který vypadá podobně jako Stella: dlouhé blond vlasy ve dvou culíkách, v zelené oblečení.Chatta je také nejstatečnější ze pixie,které nejčastěji vyhrožovala Lordu Darkarovy.Flora je velmi závislá na Chattě kvůli její velmi introvertní, klidné povaze.
Digit je Pixie nanotechnologie (technologie na velmi malém měřítku), která žije až do své jméno. Ona je velmi logická a přesná.Je zřejmé, zápas s Tecna na PC , mají velmi blízký vztah, jako číslice a Tecna jsou ideální pro náročné navzájem v mysli a dovednosti videohry), diskutovat o podobné zájmy a mluví jejich technickým způsobem.
Tune je Pixie z dobrých mravů.Tune je čistá, řádná, upjatá a správná, a staromódní,fialové vlasy, a viktoriánském stylu výbavy v fialové, bílé a modré.Práce pro Musu je Tune naučit Můsu aby byla pořádná.
Winx club si ve čtvrté řadě otevřeli obchod, který se jmenuje Love & Pet.(Protože chtěly lidem vrátit do živote MAGII)Winxky prodávají létající malá a miloučká zvířátka. A každá z Winx clubu si také jedno zvířátko přivlastnila.
Bloom má ovečku jménem Belle.
Flora má růžovou kočičku Coco.
Layla (Aisha) má králíčka, který se jmenuje Milly.
Musa má malého hnědého medvídka jménem Pepe.
Stella má malé štěňátko, které se jmenuje Ginger.
A Tecna má žluté kačátko, které se jmenuje Chicko.
 
fgf
Serena je strážná portálu v Dominu a Bloomina selkies.Serena je pěkná a sladká selkie. Ona je také velmi statečná a má silnou vůli. Podle Bloom, mluví velmi rychle a je to nejroztomilejší věc vůbec.
Illiris je strážce poltáru Solárie.Je to selkies Stelly.Ona je , možná, selkies mody. Podle Stelly, Illiris má velký smysl pro humor.
Lemmy je strážná brány Androsu.Je Laylyna selkies.Podle Aisha říka o Lemmy že je plachá , stejně jako Flora.
Desiryee je strážce portálu Linphei.Je to selkies Flory.Je dobrosrdečná,starostlivá, milá a velmi laskavá selkie, ona miluje a podporuje všechny přírodní jevy stejně tak jako Flora.
Lithia je strážná portálu Zenithu.Je to selkies Tecna.Ona mluví logickým tonem, jako Tecna.Tecna o ní říká že je velmi logická.
Ta co u sebe nemá šipku ta s těma mašličkama to je strážná brány Gardinie.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ta co u sebe nemá šipku

(denisabederkova19, 2. 2. 2014 10:32)

Ta co u sebe nemá šipku to je phylla je to selkies roxy.Je to na Googlu.

Re: ta co u sebe nemá šipku

(DendaDenisa, 22. 2. 2014 20:57)

To je pravda.

Re: Re: ta co u sebe nemá šipku

(denisabederkova, 22. 2. 2014 21:05)

Ne. Ta co u sebe nemá šipku ta s těma mašličkama to je strážkyně brány magické dimenze jmenuje se Nissa.A není ničí z Winx Clubu. Ano Phylla je selkies Roxy a je strážkyně brány Gardinie. Ale vypadá jinak. Napište si na Google Winx Club Phylla.

Re: Re: Re: ta co u sebe nemá šipku

(denisabederkova19, 22. 2. 2014 21:08)

Jo já se spletla.

Re: Re: Re: Re: ta co u sebe nemá šipku

(DendaDenisa, 22. 2. 2014 21:09)

Aha já taky