Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nepřátelé

29. 6. 2013

Nepřátelé-Trix jsou nepřátelé Winx ve čtyř sérích v první samy ve druhé s Lordem Darkarem ve třetí s Valtorem a v páté s Tritanusem.

                   -Lord Darkar je padouch ve druhé sérii chce být nejmocnější v celé magické dimenzi. Tak ukradne školám a pixiské vesnici kodexi , ale na ně je moc temnoty tak unese i Bloom a  udělá z ní Dark Bloom.

                   -Valtor padouch ve třetí sérii.Dřív byl mocný čaroděj kterého společenstvo světla v dimenzi Omega.Trix ho vysvobodily z dimenze a on začal sbírat zase ty kouzla aby byl zas tak mocný jako dřiv.

                     -Wizards of the black Circle bojují s Winx ve čtvrté sérii.Myslí si že Bloom je poslední víla země a tak vpadnou do Alfei  , ale černý kruh jí nepříme.Tak se Winx i čarodějové přemístí na zem a hledají poslední vílu země Roxy.Ve čtvrté sérii jsou zemské víly Morgana,Nebula,Aurora a Diana které byly taky zlé . ae Winx je přesvědčily ať toho nechají ať Čaroděje nechají.

                        -Tritanus v 5.sérii o tom moc nevím , protože sem 5.sérii ještě neviděla , ale vím žeje to Laylin bratranec prince z podvodní části Androsu.A že dřív zlý nebil myslím že  se změnil ve zlého kvůli ropě nebo něčemu.

                         -V šesté sérii by měli Winx čelit Čaroději Sezeganovy , který chce probudit starověkého vesmírného draka jménem Eldzicror, společně s jeho dcerou Blossom. Budou chtít ovládnout vesmír a zničit Winx.

 

 

TRIX

 

 

LORD DARKAR

 

 

VALTOR

 

 

WIZARDS OF THE BLACK CIRCLE

 

 

TRITANUS

 

O tom Zagi něco žádné obrázky nejsou.....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář